Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

ΗΡΘΕ Ο SUPERSTAR !!!(video)

 image Με ένα κασκόλ του Παναθηναϊκού αγκαλιά και με πλατύ χαμόγελο ο έκπληκτος Ζιλμπέρτο Σίλβα αποχώρησε με τα χίλια ζόρια από το "Ελ. Βενιζέλος"

Ο αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας και πρώην άσος της Αρσεναλ ήρθε για λογαριασμό των "πράσινων" προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και γνώρισε μια άκρως Βραζιλιάνικη υποδοχή από περίπου 2000 φίλους του συλλόγου.
"Ζιλμπέρτο Σίλβα... οε, οε, οε" ήταν το κυρίως σύνθημα με τον Βραζιλιάνο με άσπρο σακάκι μέσα από το υπερπολυτελές αυτοκίνητο να χαιρετάει συνεχώς. image

Mε την πτήση 260 της Ολυμπιακής Αεροπορίας και με καθυστέρηση ενός ημίωρου ο Ζιλμπέρτο Σίλβα βγήκε από την Πύλη 7 των εμπορευμάτων συνοδεία δύο άλλων ΙΧ. Παρά την ισχυρή ασφάλεια και αστυνομική δύναμη δεν κατέστη δυνατό να γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ ενδεικτικό του πανδαιμόνιου που επικράτησε από τους "τρελαμένους" οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Την είδηση εκτός από τα ελληνικά ΜΜΕ θα έχουν και τα Βραζιλιάνικα αφού 4μελές συνεργείο της ESPN Brazil με την ευκαιρία του Προoλυμπιακού τουρνουά στο μπάσκετ (στο ΟΑΚΑ) ήρθε στο αεροδρόμιο για να έχει πλάνα από την άφιξη ενός ηγέτη της πατρίδας τους από τον χώρο του ποδοσφαίρου.
Μάλιστα στην μικρή συζήτηση που κάναμε μαζί τους τοποθετήθηκαν στο γεγονός ότι οι "πράσινοι" απέκτησαν έναν σπουδαίο παίκτη που έρχεται μάλιστα σε ένα περιβάλλον πολύ καλό με τέσσερις συμπατριώτες του (στο περιθώριο της συζήτησης μιλάσαμε και για την αναμέτρηση μπάσκετ με την Βραζιλία και μας έχρισαν φαβορί!!!).
image
Το χρονικό της αναμονής μέχρι την αποθεωτική άφιξη και αποχώρηση

18:42
- Τελικά ο Ζιλμπέρτο Σίλβα καταφέρνει να "ξεφύγει" από τους φίλους της ομάδας και πλέον κατευθύνεται προς το ξενοδοχείο του, όπου θα ξεκουραστεί. Το βράδυ αναμένεται να γευματίσει με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, κ. Νίκο Πατέρα, ενώ την Πέμπτη το πρωί θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να υπογράψει αργότερα το τριετές του συμβόλαιο με το "τριφύλλι".

18.39 - Από τη θέση του συνοδηγού, ο Βραζιλιάνος χαιρετά τους φίλους του Παναθηναϊκού, ενώ δείχνει και το σήμα της νίκης, υποσχόμενος προφανώς πολλές νίκες για τους "πράσινους". Λατρεία από τους συγκεντρωμένους οπαδούς, που είναι ασυγκράτητοι, καθώς ούτε οι υπάλληλοι της εταιρείας σεκιούριτι δεν μπορούν να τους κρατήσουν μακριά.

18:36 - Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δεν έχει καταφέρει ακόμα να φύγει από το αεροδρόμιο, καθώς ο ενθουσιασμός των φίλων του "τριφυλλιού" δεν του το επιτρέπει. Το αυτοκίνητο που μεταφέρει το Βραζιλιάνο μέσο κινείται σημειωτόν, με τους 2.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού να τον αποθεώνουν.

18:29 - Ο Βραζιλιάνος άσος, φορώντας ένα άσπρο σακάκι, μέσα σε ένα σκούρο αυτοκίνητο, προσπαθεί να φύγει από το αεροδρόμιο, περνώντας μέσα από τους συγκεντρωμένους φίλους του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" οπαδοί έχουν "κρεμαστεί" πάνω από το αυτοκίνητο, δυσκολεύοντας την αποχώρηση του Βραζιλιάνου από το αεροδρόμιο.

18:26 - Όλο και περισσότεροι φίλοι του Παναθηναϊκού καταφθάνουν στο "Ελ. Βενιζέλος", που πλέον πλησιάζουν τους 2.000.

18:19 - Το αεροπλάνο του Ζιλμπέρτο Σίβα έχει προσγειωθεί στην πίστα του "Ελ. Βενιζέλος".

18:15 - Οι συγκεντρωμένοι "πράσινοι" οπαδοί τραγουδούν συνθήματα για το νέο αστέρι της ομάδας τους. Ξεχωρίζουν τα "Ζιλμπέρτο Σίλβα, ολέ, ολέ, ολέ" και "Ζιλμπέρτο αλάνι, .... το λιμάνι".

17:50 - Η πτήση του Βραζιλιάνου αναμένεται να καθυστερήσει περίπου 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Tracy McGrady

Highlights