Τρίτη 15 Ιουλίου 2008

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΣΤΑΡ !!!!!

image

 Στιγμές Ρίο ντε Τζανέιρο αναμένεται να ζήσει από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού την Τετάρτη το "Ελ. Βενιζέλος" με την άφιξη του Ζιλμπέρτο Σίλβα (17:30). Στην Ουέλβα δανεικός ο Μόρις!

Ε...ε...ερχεται. Ναι, είναι αλήθεια.


Ο αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας και "πρώην" άσος της Αρσεναλ, Ζιλμπέρτο Σίλβα έρχεται στην Ελλάδα. Το απόγευμα της Τετάρτης στις 17:30-17:45 (εκτός απρόοπτου) ο Βραζιλιάνος σταρ των "κανονιέρηδων" έρχεται στην Αθήνα και το "Ελ. Βενιζέλος" με πτήση από το Λονδίνο και άπαντες οι φίλοι του "τριφυλλιού" αναμένεται να κατακλύσουν το αεροδρόμιο προκειμένου να υποδεχτούν τον 31χρονο παίκτη.

Η αποθεωτική υποδοχή που αναμένεται να ζήσει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα μοιάζει με τα πάρτι του Ρίο ντε Τζανέιρο αφού πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού στο άκουσμα της πιθανής μεταγραφής του στο "τριφύλλι" έλεγαν πως θέλουν να πάνε στο αεροδρόμιο να υποδεχτούν τον μεγάλο αυτό παίκτη.

Λίγο μετά την άφιξή του και όλα όσα συμβούν θα οδηγηθεί από τους εκπροσώπους του "τριφυλλιού" στην Παιανία για να περάσει τα απαραίτητα (τυπικά) ιατρικά τεστ και εν συνεχεία παρουσία του κ. Πατέρα θα υπογράψει συμβόλαιο για τρία χρόνια κι εν συνεχεία θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της νέας του.



Στην Ισπανία ο Μόρις
Μια ανάσα συμφωνία με την ισπανική Ουέλβα είναι ο Νασίφ Μόρις, ο οποίος αναχώρησε την Τρίτη (15/07) από την Αυστρία με προορισμό την Ισπανία προκειμένου να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του.

Ο εκπρόσωπός του αναχώρησε επίσης από την Ελλάδα με προορισμό την πόλη της Ισπανίας προκειμένου να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες.
Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται επίσημα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρουν ότι ο Νοτιοαφρικάνος αμυντικός θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού.
Θυμίζουμε ότι τόσο ο Μόρις όσο και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έχουν ενημερωθεί από τον Κώστα Αντωνίου πως δεν είναι στα πλάνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο παρά το γεγονός ότι ακολούθησαν την ομάδα στο Ιρντινγκ της Αυστρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Tracy McGrady

Highlights