Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2007

ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Σε διάστημα δύο ημερών και με δεδομένη την κούραση των διεθνών ποδοσφαιριστών, καλείται να προετοιμάσει την ομάδα για τον αγώνα με τη Λάρισα ο Ζοσέ Πεσέιρο. Ο Πορτογάλος τεχνικός υπολογίζει ιδιαίτερα τους Θεσσαλούς και από σήμερα αναμένεται να αναλύσει στους παίκτες του τον τρόπο παιχνιδιού που πρέπει να ακολουθήσουν την Κυριακή. Καλυτέρα ο Γκούμας, ο οποίος αναμένεται να προπονηθεί κανονικά σήμερα. Τρεις εβδομάδες εκτός ο Γκονζάλες, που υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού. Τελειώνουν σήμερα τα εισιτήρια για το «Αλκαζάρ». Κλειστή, σύμφωνα με πληροφορίες, η πόρτα της Παιανίας για τους Άγγελο Μπασινά και Σωτήρη Κυργιάκο. Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ογκουνσότο, προβάλλουν ιταλικά δημοσιεύματα!
Επιστροφές στην Παιανία
Τα χρονικά περιθώρια για να προετοιμάσει την ομάδα του, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τη Λάρισα, είναι στενά για τον Ζοσέ Πεσέιρο. Οι διεθνείς(οι περισσότεροι τουλάχιστον) επιστρέφουν στην Παιανία μετά από απουσία δέκα ημερών και ουσιαστικά από σήμερα ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να τους μιλήσει και να τους αναλύσει τον επόμενο αντίπαλο. Άλλωστε, οι προχθεσινές δηλώσεις του 47χρονου προπονητή, με τις οποίες εκθείασε την ΑΕΛ και τον Γιώργο Δώνη, δείχνουν το πόσο υπολογίζει τους Θεσσαλούς. Οι «πράσινοι» θα προπονηθούν σήμερα το απόγευμα(16:00), ενώ αύριο και το Σάββατο η ομάδα θα προπονηθεί το πρωί και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Λάρισα.
Για το σχήμα που πρόκειται να παρατάξει ο Πεσέιρο, προς το παρόν δεν μπορεί να γίνει κάποια πρόβλεψη, αφού συνηθίζει τις αλλαγές στην ενδεκάδα.
Σε ό,τι αφορά τον Γιάννη Γκούμα και το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, χθες ακολούθησε εντατικό ατομικό πρόγραμμα και έδειξε να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Ωστόσο, ακόμη και αν προπονηθεί κανονικά το επόμενο διήμερο, θεωρείται απίθανο να ξεκινήσει βασικός στο «Αλκαζάρ», αφού είναι γνωστή η τάση του Πεσέιρο να χρησιμοποιεί αυτούς που είναι 100% έτοιμοι.
Άλλες τρεις εβδομάδες ο Έκι!
Η διάγνωση για τον προχθεσινό τραυματισμό του Γκονζάλες στο φιλικό με τον Ηλυσιακό δεν ξάφνιασε κανέναν στην Παιανία. Ο Αργεντινός μέσος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού, κάτι που σημαίνει πρακτικά ότι θα είναι έτοιμος στα μέσα του Δεκέμβρη, ενώ θα επιστρέψει στις προπονήσεις σε περίπου δύο εβδομάδες. Το μόνο θετικό για τον 27χρονο μέσο είναι ότι αυτός ο μυϊκός τραυματισμός δεν έχει σχέση με το γόνατο και την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε.
Λίγα τα εισιτήρια
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξασφάλισε τελικά 500 εισιτήρια για την αναμέτρηση του Αλκαζάρ, παρά το γεγονός ότι είχε ζητήσει 800. Όπως ήταν λογικό, τα 500 κομμάτια είναι πολύ λίγα για αγώνα του «τριφυλλιού» στην επαρχία και ήδη έχουν εξαφανιστεί τα περισσότερα από αυτά. Τόσο η ΠΑΛΕΦΙΠ όσο και η Θύρα13-1966 θα δίνουν και σήμερα τα εναπομείναντα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Λάρισα και όσοι επιθυμούν μπορούν να επικοινωνήσουν με τα κλαμπ.
Για μία μεταγραφή τον Γενάρη
Η εικόνα της ομάδας μέχρι τώρα και η κυκλική χρησιμοποίηση του υλικού που έχει ήδη στα «χέρια» του ο Πεσέιρο φανερώνουν ότι ο Γενάρης δεν θα είναι «καυτός» για τους «πράσινους». Ο Παναθηναϊκός θα περιμένει την εξέλιξη που θα έχει η υπόθεση του Βύντρα(σχετικά με τη Χέρτα και όχι μόνο…) και θα κινηθεί ανάλογα. Πάντως, το «τριφύλλι» εξετάζει ήδη περιπτώσεις δεξιών μπακ και αν τελικά έρθει πρόταση και φύγει ο Βύντρα, θα αποκτήσουν παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας.
Δεν επιστρέφουν…
Μπορεί το καλοκαίρι που μας πέρασε να επέστρεψαν στην Παιανία οι Γιώργος Καραγκούνης και Τάκης Φύσσας, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να συμβεί με τις περιπτώσεις των Άγγελου Μπασινά και Σωτήρη Κυργιάκου. Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν διάφορες φήμες για την επιστροφή των δύο πρώην «πράσινων» στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά οι σχέσεις και ο τρόπος που αποχώρησαν οι δύο ποδοσφαιριστές από την ομάδα, καθιστά απαγορευτική την επιστροφή τους, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Tracy McGrady

Highlights