Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Διαγωνισμός LG: Πως θα κερδίσετε την LG LH5000

image

Πριν δύο εβδομάδες σας πρωτοπαρουσιάσαμε την LG LH5000 μέσα από το αναλυτικό Review του καλού συνεργάτη Μιχάλη Ξεπαπαδάκου (σ.σ. μέσα στις επόμενες δύο ημέρες θα δημοσιεύσουμε και το δεύτερο σκέλος της παρουσίασης). Την προηγούμενη εβδομάδα σας ανακοίνωσα με ένα video post από το Seesmic ότι η LH5000 θα αποτελέσει το μεγάλο καλοκαιρινό δώρο του away.gr προς εσάς και από σήμερα ξεκινάμε το διαγωνισμό!

Όπως σας είπα και τη προηγούμενη εβδομάδα ο συγκεκριμένος διαγωνισμός θα διαφέρει από όλους τους προηγούμενους, στους οποίους  απλά αφήνατε ένα σχόλιο ακριβώς κάτω από το post του contest. Ο διαγωνισμός της LG θα είναι άκρως social καθώς αυτό που ζητάμε από όλους εσάς είναι να μοιραστείτε το link για το συγκεκριμένο post με τους φίλους σας στο Twitter, το facebook ή να γράψετε ένα σχετικό post στο blog σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό είναι να μοιραστείτε σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο ή το blog σας την ανακοίνωση και το link για το post το οποίο διαβάζετε αυτή τη στιγμή.

Στη συνέχεια επικοινωνείτε μαζί μας στέλνοντας μας email στο lgtv@away.gr γράφοντας μας το όνομα σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (το οποίο θα χρησιμοποιήσουμε μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που νικήσετε) καθώς και το link για την καταχώρηση που έχετε κάνει και αναφέρεται στον διαγωνισμό της LG Hellas και του away.gr. Σε περίπτωση που μοιραστείτε τον διαγωνισμό μέσα από το Twitter, τα shared items του facebook ή το friendfeed (δλδ σε σελίδες που δεν μπορείτε να μας στείλετε απευθείας link για να πιστοποιήσουμε την συμμετοχή) πρέπει να μας στείλετε μια εικόνα της οθόνης σας (print screen) στο οποίο θα φαίνεται με ευκρίνεια πως έχετε κάνει την συγκεκριμένη καταχώρηση.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να διευκρινίσω πως το blog post, το twitt ή το shared item που θα κάνετε και θα αφορά τον διαγωνισμό δεν θα πρέπει να διαγραφεί σε καμία περίπτωση. Όταν κάνουμε την κλήρωση και βγάλουμε τον νικητή θα σας ζητήσουμε να μας στείλετε εκ νέου την καταχώρηση για να βεβαιωθούμε πως αυτή υπάρχει ακόμα και δεν έχει σβηστεί. Ο λόγος είναι προφανής πιστεύω.

Η καταληκτική ημερομηνία για να μας στείλετε email με την συμμετοχή σας είναι το Σάββατο 4 Ιουλίου 2009 στις 11.59 το βράδυ, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες. Η τιμή της LG LH5000 κυμαίνεται από 850 έως 950 ευρώ, ανάλογα με το περιθώριο κέρδους που επιθυμεί να έχει το κάθε κατάστημα.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον διαγωνισμό αφήστε μας ένα σχόλιο ακριβώς από κάτω από αυτό το μήνυμα.

Ευχριστούμε ιδιαίτερα την LG Hellas για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει και ευχόμαστε σε όλους εσάς καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Tracy McGrady

Highlights