Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

ΕΓΙΝΕ ΛΑΒΑΡΟ!!!!

image

Στην απόσυρση της φανέλας του Φραγκίσκου Αλβέρτη θα προχωρήσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κρεμώντας στην οροφή του ΟΑΚΑ το νούμερο «4» του εμβληματικού αρχηγού της ομάδας μπάσκετ, δίπλα από τα λάβαρα των τίτλων! Σε όλη την ιστορία του αθλήματος στην Ελλάδα μόνο ο Άρη, προς τιμή του Νίκου Γκάλη, έχει κάνει παρόμοια κίνηση, αποσύροντας, όμως, τη φανέλα με το νούμερο «16», αντί για το «6» που φορούσε (τότε χρησιμοποιούνταν μόνο οι αριθμό από το 4-15)!

Είναι η ελάχιστη πράξη αναγνώρισης για τον 35χρονο αθλητή, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», που έχοντας 25 Κύπελλα στο «προσωπικό» του παλμαρέ, αποφάσισε απλά ότι... βαρέθηκε να σηκώνει άλλα! Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ιδέα να αποσυρθεί η φανέλα του Αλβέρτη ανήκει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, γιο του Παύλου, που έχει πολύ καλή σχέση με τον «Φράνκι» και εκτιμά απεριόριστα τις ικανότητές του.
Προς τιμή του Αλβέρτη θα διοργανωθεί ειδική εκδήλωση (υπάρχουν σκέψεις και για φιλικό), αφού η 19χρονη θητεία του στον Παναθηναϊκό, έχει συνδέσει το όνομά του με κάθε επιτυχία της ομάδας στη σύγχρονη ιστορία της. Το σύμβολο της ομάδας και ένας από τους παίκτες που αγαπήθηκαν όσο λίγοι από τον κόσμο του συλλόγου, θα παραμείνει εκεί που ανήκει: στην κορυφή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Tracy McGrady

Highlights