Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

BATMAN RETURNS !!!

image

 Από τη στιγμή που ο Αντώνης Φώτσης είχε εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει (για δεύτερη φορά μετά το 2002) στον Παναθηναϊκό, ήταν σχεδόν αδύνατο να ναυαγήσουν οι διαπραγματεύσεις με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SPORT 24 οι Πράσινοι ικανοποίησαν τις απαιτήσεις του "Batman" και σήμερα (17/6) το πρωί οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υπογράψουν τριετές συμβόλαιο ύψους 4,5 εκατ. ευρώ…
Αυτό ήταν! "Batman returns", σύμφωνα και με τον τίτλο της κινηματογραφικής επιτυχίας του 1992. Ο κορυφαίος Ελληνας σμολ φόργουορντ –ελάχιστοι αμφισβητούν αυτό τον ισχυρισμό- επιστρέφει στο Τριφύλλι έχοντας περάσει πέντε χρόνια μακριά από την Αθήνα και έχοντας προσθέσει στην προϋπηρεσία του δύο χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης (2003-05) και τρία στην Ντιναμό Μόσχας (2005-08), η οποία θα αποζημιωθεί (στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 160.000 ευρώ) από τον Παναθηναϊκό.
Επειτα από πολυήμερες διαπραγματεύσεις, οι δύο πλευρές συμφώνησαν σήμερα (17/6) το πρωί προφορικά και απομένουν τα διαδικαστικά, ώσπου να υπογραφεί το κλειστό τριετές συμβόλαιο. Ο Φώτσης, άλλωστε, εξακολουθεί να βρίσκεται στους Παξούς για ολιγοήμερες διακοπές, ώσπου να αρχίσει η προετοιμασία της Εθνικής εν όψει του προολυμπιακού τουρνουά της Αθήνας (14-20 Ιουλίου) και τεθεί στη διάθεση του Παναγιώτη Γιαννάκη. Δεν αποκλείεται, όμως, να ανταλλάξει τα συμβόλαια μέσω φαξ!
Το τι μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά ο 27χρονος φόργουορντ στον Παναθηναϊκό είναι γνωστό. Εκτός του ότι βρίσκεται στην ωριμότερη φάση της καριέρας του (έχοντας αγωνιστεί διαδοχικά σε Ελλάδα, ΝΒΑ, Ισπανία και Ρωσία), ο «Batman» επιστρέφει στο Τριφύλλι φέρνοντας στις αποσκευές του τρία όπλα που θεωρούνται αναγκαία για τη θέση του στο σύγχρονο μπάσκετ: Υψος (2,09 μ.), ριμπάουντ (μ.ό. 6 σε ρωσική Σουπρολίγκα και Uleb Cup) και μακρινό σουτ.
Αντιλαμβάνεστε ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα αισθάνεται πολύ άνετα γνωρίζοντας ότι ο Φώτσης έρχεται για να πλαισιώσει τους Κώστα Τσαρτσαρή και Ντούσαν Σάκοτα στη θέση "4", ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς ότι ο σπουδαίος φόργουορντ είναι Ελληνας διεθνής και κατά συνέπεια ο Παναθηναϊκός δεν σπαταλά θέση κοινοτικού ή ξένου. Ειδικά, αυτή την εποχή που οι ελεύθεροι παίκτες της Εθνικής σπανίζουν, ο Παναθηναϊκός νομιμοποιείται να υπερηφανεύεται ότι διαθέτει την "αφρόκρεμα"...

1 σχόλιο:

david santos είπε...

Excellent photo.
Happy day

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Tracy McGrady

Highlights