Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2007

ΤΥΧΕΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΤΟΥ

ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Θλάση πρώτου βαθμού υπέστη ο Εζεκίελ Γκονζάλες, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής, στην οποία υπεβλήθη ο Αργεντινός. Περίπου τρεις εβδομάδες εκτός θα μείνει ο Εκι. Με 500 φιλάθλους στο πλευρό του ο Παναθηναϊκός στην Λάρισα. «Δεν ξέρω τίποτα για Σπάρτακ», δήλωσε στην «SportDay» ο μάνατζερ του Αντρέας Ιβανσιτς.
Τρεις εβδομάδες εκτός ο Εκι
Τελικά, η φόβοι για θλάση στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού του Εζεκίελ Γκονζάλες επιβεβαιώθηκαν. Ο Αργεντινός υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού. Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης θα μέίνει εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες, την ώρα που ήταν έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή.
Πλεόν, μπορούμε να πούμε με σιγουρία ότι ο Εκι θα μπορέσει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς, μετά το 2008. Υπολογίζεται ότι τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου, αν όλα πάνε καλά, ο Γκονζάλες θα είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.
Η προπόνηση της Τετάρτης
Oι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν την σημερινή προπόνηση με ζέσταμα και ασκήσεις στις πάσες, ενώ δούλεψαν και στην τακτική και τις στημένες φάσεις. Έξτρα πρόγραμμα έκαναν οι Άντονι Σέριτς, Μαρσέλο Μάτος και Νασίφ Μόρις. Ο Γιάννης Γκούμας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Σωτήρης Νίνης έκανε αποθεραπεία.
«Καμία πρόταση για Ίβανσιτς»
Μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του Αντρέας Ίβανσιτς και τη φημολογούμενη πρόταση της Σπάρτακ Μόσχας, ο μάνατζερ του παίκτη, Γκέοργκ Στανγκανσίγκερ, μίλησε στην «SportDay» και ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται:
• Τι γνωρίζετε για την πρόταση που φέρεται να έκανε η Σπάρτακ Μόσχας στον Ιβανσιτς και την οποία, όπως γράφτηκε στον ελληνικό Τύπο, απέρριψε ο πελάτης σας;
«Αυτό, σας λέω 100%, ότι δεν είναι αληθινό. Δεν γνωρίζω απολύτως τίποτε όχι μόνο για πρόταση, ούτε για ενδιαφέρον της Σπάρτακ Μόσχας. Πρώτα απ' όλα υπάρχει ο Παναθηναϊκός. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την ομάδα του. Ούτε για άλλους συλλόγους έχω ακούσει ενδιαφέρον και δεν υπάρχει πρόταση. Δεν έχουμε μιλήσει και δεν θα μιλήσουμε αν δεν ξεκαθαρίσουμε τι θα γίνει με τον Παναθηναϊκό».
• Πότε πιστεύετε ότι θα ξεκαθαρίσει το θέμα;
«Ο Ιβανσιτς είναι ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό και περνάει καλά στην Ελλάδα, αυτός και η οικογένειά του. Πιστέψτε με, θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό. Εχω ακούσει ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να τον κρατήσει, αλλά δεν μου έχουν πει κάτι για ραντεβού. Είναι νωρίς ακόμα. Τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο πιστεύω ότι θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα για το μέλλον του Ιβανσιτς».
Με κόσμο στο πλευρό του
Ο Παναθηναϊκός πήρε 500 εισιτήρια για το παιχνίδι με την Λάρισα, στο Αλκαζάρ. Οι «πράσινοι» ήθελαν 800, αλλά επειδή θα υπάρξει «νεκρή» ζώνη», ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων, το «τριφύλλι» δεν μπορούσε να πάρει περισσότερα εισιτήρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Tracy McGrady

Highlights