Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ ΦΕΤΟΣ !!!

image

Είχαν δεν είχαν, οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα υπερηφανεύονται για ακόμη μία επιτυχία. Μόνο που αυτή είναι διαφορετική… Δεν προήλθε από την ομάδας τους, αλλά αποκλειστικά και μόνο από τους ίδιους. Από σήμερα, οι «πράσινοι» κατέχουν το ρεκόρ των περισσότερων πωλήσεων εισιτηρίων διάρκειας, αφού στη τελευταία μέρα της διάθεσης των ξεπέρασαν το περσινό ρεκόρ της ΑΕΚ. Στην Πορτογαλία για να εξετάσει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους βρίσκεται ο Βέλιτς. «Τα θέλουμε όλα», δήλωσε στο «Sporty» ο Σωτήρης Νίνης.

Έσπασε το ρεκόρ
Είχαν δεν είχαν, οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα υπερηφανεύονται για ακόμη μία επιτυχία. Μόνο που αυτή είναι διαφορετική… Δεν προήλθε από την ομάδας τους, αλλά αποκλειστικά και μόνο από τους ίδιους. Από σήμερα, οι «πράσινοι» κατέχουν το ρεκόρ των περισσότερων πωλήσεων εισιτηρίων διάρκειας, αφού στη τελευταία μέρα της διάθεσης των ξεπέρασαν το περσινό ρεκόρ της ΑΕΚ.
Τη σεζόν 2007-08, οι οπαδοί της «Ένωσης» δήλωσαν «παρών» στην έκλυση των ιθυνόντων να συνεισφέρουν στην οικονομική εξυγίανση της ομάδας. Και τα κατάφεραν. Από την ΠΑΕ πουλήθηκαν 25.495 κάρτες, αριθμός ρεκόρ για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ένα χρόνο αργότερα, όμως, ήρθε ο Παναθηναϊκός να ανεβάσει τις πωλήσεις. Την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου, οι πιστοί οπαδοί του «τριφυλλιού» κατέρριψαν το εκπληκτικό ρεκόρ του «δικέφαλου», μια και ξεπέρασαν για λίγο τις 26.000.

Μάλιστα, η επιβεβαίωση ήρθε και από τα καθ’ ύλην αρμόδια «χείλη», αυτά της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι η ολοκλήρωση της διάθεσης των καρτών διαρκείας βρήκε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να έχει καταρρίψει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ. Ο αριθμός των 26.002 καρτών που διατέθηκαν είναι μεγαλύτερος που έχει διατεθεί ποτέ από Ελληνική ομάδα. Αυτή η έκφραση υποστήριξης και πίστης στην ομάδα μας, η οποία δεν έχει προηγούμενο, μας υποχρεώνει να ευχαριστήσουμε θερμά τους φιλάθλους και να εντατικοποιήσουμε την προσπάθειά μας σε όλα τα επίπεδα ώστε ο Παναθηναϊκός να σταθεί στο ύψος που τον θέλει ο κόσμος του», αναφέρει η ανακοίνωση.

Κατασκοπία στην Πορτογαλία
Στο πλαίσιο του σκάουτινγκ, το οποίο δεν περιορίζεται στις μεταγραφικές περιόδους, ο Γιάσμινκο Βέλιτς βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Πορτογαλία για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο σκάουτερ του «τριφυλλιού» παρακολούθησε το Σάββατο το ντέρμπι ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Πόρτο, ενώ τη Δευτέρα είδε το ματς Μπράγκα – Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Χθες, ο Βέλιτς βρέθηκε με τον Κώστα Αντωνίου και του μετέφερε τα συμπεράσματα του ταξιδιού, που αφορούν, φυσικά, τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ανεβαίνει στη βαθμολογία
Όπως είναι γνωστό, ο Παναθηναϊκός ήταν ανέκαθεν ψηλά, σε ό,τι αφορά τις εκτός συνόρων παρουσίες του. Μετά το πέρας των προκριματικών του Champions League, οι «πράσινοι» έκαναν άλμα προς τα πάνω. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την υπηρεσία στατιστικής και ιστορίας του ποδοσφαίρου, το «τριφύλλι» φιγουράρει πλέον στη 19η θέση του πίνακα, από την 43η που βρισκόταν το προηγούμενο διάστημα. Η δεύτερη ελληνική ομάδας στην κατάταξη είναι ο Ολυμπιακός (40ός).

Διπλή προπόνηση
Μετά το διήμερο ρεπό που απόλαυσαν οι εναπομείναντες ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, σήμερα επέστρεψαν στην Παιανία με διπλή προπόνηση, μία το πρωί και μία το απόγευμα. Οι 10 ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν το πρωινό πρόγραμμα με ζέσταμα και ασκήσεις στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους “πράσινους” να χωρίζονται σε τρεις ομάδες και να παίζουν παιχνίδια τρεις εναντίων τριών. Στο απογευματινό πρόγραμμα μετά από το ζέσταμα οι παίκτες δούλεψαν στις ταχύτητες και στα σουτ ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με διάφορες ασκήσεις στα τελειώματα. Ο Άντε Ρουκάβινα προπονήθηκε ατομικά στο πρωινό πρόγραμμα ενώ συμμετείχε σε μέρος του απογευματινού και στην συνέχεια ακολούθησε ατομικό. Θεραπεία έκανε ο Σωτήρης Λεοντίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Tracy McGrady

Highlights