Παρασκευή 16 Μαΐου 2008

ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΗ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ

image

Πολλά νέα πρόσωπα περιλαμβάνει το προσκλητήριο του Ότο Ρεχάγκελ για το φιλικό της προσεχούς Δευτέρας στο «Παμπελοποννησιακό» απέναντι στην Κύπρο (21:15). Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός έδωσε την τελευταία ευκαιρία σε κάποιους ποδοσφαιριστές να προλάβουν να μπουν στο αεροπλάνο για το EURO 2008 κερδίζοντας μία θέση στην αποστολή της Εθνικής ομάδας. Αιτία είναι η απουσία αρκετών παικτών που έχουν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Άντζας, Σεϊταρίδης, Κυργιάκος, Μπασινάς, Αμανατίδης, Γκέκας, Χαριστέας και Σαμαράς.

Οι εκλεκτοί του είναι οι: Τζόρβας (ΟΦΗ), Χαλκιάς (Άρης), Βύντρα, Γκούμας, Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Νίνης (Παναθηναϊκός), Μελίσσης, Χριστοδουλόπουλος (ΠΑΟΚ), Δέλλας, Παπασταθόπουλος, Λυμπερόπουλος (ΑΕΚ), Κατσουράνης (Μπενφίκα), Μάκος (Πανιώνιος) και Γιαννακόπουλος (Μπόλτον).

Μοναδικό νέο πρόσωπο είναι ο Σωτήρης Νίνης, ενώ οι Παπασταθόπουλος, Μελίσσης, Χριστοδουλόπουλος και Μάκος είχαν κληθεί για τα φιλικά που είχαν γίνει το Φεβρουάριο στην Κύπρο. Οι προαναφερθέντες θα προσπαθήσουν να πείσουν τον "Χερ Ότο" πως αξίζουν μία θέση στην αποστολή. Αυτό που συμπεραίνει κανείς είναι πως ο Αλέξανδρος Τζόρβας κερδίζει τη θέση του τρίτου τερματοφύλακα δίπλα στους Νικοπολίδη και Χαλκιά. Επίσης, σε αντίθεση με το τουρνουά στην Κύπρο, εκτός αποστολής είναι οι Λαγός, Καφές, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης και Κοτσόλης, που φαίνεται να χάνουν κάθε ελπίδα για να είναι στο EURO.

Η αποστολή θα αναχωρήσει για την Πάτρα την Κυριακή 18/5/2008, ενώ την ίδια ημέρα και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στο γήπεδο του αγώνα. Την επομένη του συγκεκριμένου αγώνα αναμένεται να ανακοινωθεί η 23μελής αποστολή για το EURO 2008.

Δηλώσεις Σωτήρη Νίνη:

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είπε πανευτυχής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την πρώτη μου κλήση στην Εθνική Ανδρών. Αυτή η στιγμή είναι η εκπλήρωση ενός εκ των μεγαλύτερων ονείρων της ζωής μου. Άλλωστε, στόχο κάθε ποδοσφαιριστή αποτελεί η κλήση στην Εθνική Ανδρών και γι΄ αυτό είμαι ικανοποιημένος που τα κατάφερα. Επιπλέον, η κλήση αυτή είναι ακόμη ένα ισχυρό κίνητρο για να δουλέψω σκληρότερα, ώστε να βελτιωθώ περισσότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Tracy McGrady

Highlights