Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2008

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ !!

Τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ, που θα του δώσει το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου UEFA, θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τη Ρέιντζερς στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας(19:00 ΝΕΤ), για τον επαναληπτικό του 0-0 στο «Άιμπροξ». Συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ζήτησε από τους παίκτες του ο Ζοσέ Πεσέιρο: «Οφείλουμε να έχουμε καλές επιστροφές και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μπορούμε να πετύχουμε ένα γκολ και να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες τους». "Παίζονται" δύο θέσεις στο αρχικό σχήμα των «πρασίνων». Προπόνηση στα πέναλτι έκαναν χθες οι παίκτες του "τριφυλλιού", ώστε να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. «Δεν μας φοβίζει η Λεωφόρος» , δήλωσε ο προπονητής της Ρέιντζερς, Γουόλτερ Σμιθ.
«Να σκοράρουμε πρώτοι»
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σημερινό παιχνίδι με τη Ρέιντζερς ολοκληρώθηκε χθες, με τον Ζοσέ Πεσέιρο να δείχνει στους παίκτες στιγμιότυπα από αγώνες του αντιπάλου και να προχωρά στις απαραίτητες συστάσεις:
«Ο Νόβο είναι ένας παίκτης πολύ γρήγορος και παίζει πάνω στην ευθεία του οφσάιντ. Πρέπει να τον προσέξουμε για να μη μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Πρέπει να παίξουμε πιο επιθετικά, αλλά να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Να κρατήσουμε τις ισορροπίες, διότι ο αντίπαλος παίζει με βαθιές μπαλιές από πίσω και βγάζει καλές αντεπιθέσεις. Οφείλουμε να έχουμε καλές επιστροφές και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μπορούμε να πετύχουμε ένα γκολ και να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες τους. Αν καταφέρουμε να σκοράρουμε πρώτοι, τότε θα είμαστε σε πολύ ευνοϊκή θέση για να περάσουμε. Και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε».
Με Ίβανσιτς για τους «16»
Μπορεί ο Πορτογάλος τεχνικός του «τριφυλλιού» να αποκάλυψε χθες μόνο τον 1 από τους 11 παίκτες που θα ξεκινήσουν(σ.σ. Γκαλίνοβιτς), ωστόσο, στο μυαλό του τα πράγματα είναι σχεδόν ξεκάθαρα. Στην άμυνα οι Μόρις, Γκούμας είναι σίγουροι, ενώ επικρατέστεροι για τα άκρα είναι οι Βύντρα(αριστερά) και Νίλσον (δεξιά). Στο κέντρο ο Καραγκούνης θα παίξει δεξιά, με τον Ίβανσιτς αριστερά και τον Μάτος στον άξονα, για την άλλη θέση στον άξονα οι Γκονζάλες και Τζιόλης τη διεκδικούν με ίσες πιθανότητες. Σε ό,τι αφορά την επίθεση, ο Σαλπιγγίδης είναι ο σίγουρος και ο παρτενέρ του θα είναι ένας εκ των Εντόι, Ποστίγκα. Σήμερα το πρωί οι παίκτες της ομάδας θα κάνουν χαλάρωμα στην Παιανία. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Λεοντίου, Σαριέγκι, ο ανέτοιμος Μανούτσο, ο Σπυρόπουλος, (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ΟΥΕΦΑ), και οι Δάρλας, Καρνέζης, Δημούτσος.
Προπόνηση στα πέναλτι
Με δεδομένο ότι το αποψινό παιχνίδι αναμένεται σφιχτό, μια και οι δύο προπονητές ξεκαθάρισαν ότι το βάρος θα πέσει στην άμυνα, ο Ζοσέ Πεσέιρο έχει στην άκρη του μυαλού του και τη διαδικασία των πέναλτι. Αυτός ήταν και ο λόγος που χθες κλήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να εκτελέσουν πέναλτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μόνος που απείχε από τη διαδικασία ήταν ο Γκούμας, ο οποίος όχι απλά δεν εκτελεί, αλλά ούτε καν παρακολουθεί τις εκτελέσεις πέναλτι! Πάντως, για να οδηγηθούν οι ομάδες στην ψυχοφθόρο διαδικασία, θα πρέπει να παραμείνουν στη λευκή ισοπαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Tracy McGrady

Highlights