Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2007

ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο `ΜΟΤΣΑΡΤ΄

Ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο νέο επεφύλασσε για τον Ζοσέ Πεσέιρο η προπόνηση του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Τετάρτης. Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τον Αντρέας Ιβανσιτς να προπονείται κανονικά. Ο «Μότσαρτ» είχε αποχωρήσει στον κυριακάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ με πρόβλημα τραυματισμού και ήταν αμφίβολη η συμμετοχή του στις πρώτες προπονήσεις της εβδομάδας. Όμως, ο Αυστριακός μέσος ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα του Πεσέιρο και δείχνει πως μπορεί να υπολογίζεται κανονικά για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Τα δυσάρεστα αφορούν τον Τζόσεφ Ενακαρίρε. Ο Νιγηριανός σέντερ μπακ ακολούθησε για άλλη μια μέρα ατομικό πρόγραμμα.
Από εκεί και πέρα, όσοι προπονήθηκαν έκαναν ζέσταμα και έτρεξαν στην αρχή. Στη συνέχεια, ακολούθησαν ασκήσεις αντοχής και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα και αποθεραπεία.
»Ζεστοί» για Μανούτσο
Ο Μανούτσο Γκονσάλβες παραμένει στα υπόψη για τον Παναθηναϊκό, όμως κάποιες δυσκολίες που έχουν προκύψει καθυστερούν τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο επιθετικός από την Ανγκόλα δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και το «τριφύλλι» δεν έχει ελεύθερες θέσεις ξένων στο ρόστερ, καθώς διαθέτει αυτήν τη στιγμή πέντε (Μάτος, Ενακαρίρε, Σιμάο, Μόρις και Εντόι). Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, δεν μπορεί να προχωρήσει το θέμα. Βέβαια, υπάρχει ένας τρόπος για να απελευθερωθεί μια θέση.
Ο Τζόσεφ Ενακαρίρε, που δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής και ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ίσως είναι αυτός που «θυσιαστεί». Από κει και πέρα, οι «πράσινοι» ίσως κινηθούν για την απόκτηση δεξιού μπακ, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το εάν πάει ο Λουκάς Βύντρα στη Χέρτα Βερολίνου. Οι Γερμανοί εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για τον Έλληνα διεθνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Tracy McGrady

Highlights